Main menu:

Månadens förbönsämne

Vi ber för de som har drabbats av CoVid-19.
Vi ber för en positiv förändring kring det rådande läget.
Vi ber för höstterminen.

Prenumerera på notiser

Email:

Sök på sidan

Kontakta våra anställda.

Du kan nå pastor Josef Nsumbu på tel 070-313 06 01 eller e-post josef@eskilskyrkan.se
Musiker Stefan Silversten på tel 0732-511 412 eller e-post stefan@eskilskyrkan.se
Ungdomsdiakon AnnaMaria Rose på tel 073-444 53 39 eller e-post annamaria@eskilskyrkan.se

Gilla oss på Facebook

Andra kyrkor i Eskilstuna

Equmeniakyrkan

Övriga länkar

Notisarkiv

Månadsarkiv

Studiebesöken för de olika scoutgrupperna

Studiebesök för spårarscouterna 9 november

Vi ses vi på Munktell Science Park (Portgatan 3) kl 18.00 för att besöka utställningen Visual Voltage. Utställningen låter oss utforska, uppleva och reflektera kring ämnet energi och energianvändande på ett nytänkande och direkt sätt. Designers och konstnärer har arbetat tillsammans med ingenjörer och energiexperter för att tillsammans skapa denna banbrytande utställning. Spårarscouternas familjer är också välkomna och delta. Det innebär att spårarscouter har 26 oktober scoutkväll i kyrkan kl. 18.00-19.15. Oömma kläder!

Studiebesök för upptäckar och äventyrarscouter 26 oktober

Vi har studiebesök på ambulansstationen i Eskilstuna 26/10 kl.18 – 19:15. Ledare finns på plats från 17.45 vid ambulans stationen och man får gärna lämna och hämta på plats. För de scouter som behöver skjuts är avfärd från kyrkan kl. 17.45 och åter 19.30. Ambulansstationen ligger på Sveavägen, samma infart som till blodcentralen o varmvattenbassängen.

Här visar ambulanssjusköterska vilken utrustning som finns i ambulansen och hur ambulansen kan hjälp dig eller din familj vid olycka eller skada. Du har även möjlighet att ställa frågor. Föräldrar är välkomna att stanna kvar och delta på studiebesöket Onsdag den 9 november kl. 18.00-19.15 är det scouter i kyrkan för upptäckare och äventyrare. Oömma kläder!

/ledarna g.m. Frida Sandberg
Kårchef Eskilstuna SMU 

Skriv en kommentar