Vi ber för en bra uppstart av den nya terminen.

Studiebesöken för de olika scoutgrupperna

Studiebesök för spårarscouterna 9 november

Vi ses vi på Munktell Science Park (Portgatan 3) kl 18.00 för att besöka utställningen Visual Voltage. Utställningen låter oss utforska, uppleva och reflektera kring ämnet energi och energianvändande på ett nytänkande och direkt sätt. Designers och konstnärer har arbetat tillsammans med ingenjörer och energiexperter för att tillsammans skapa denna banbrytande utställning. Spårarscouternas familjer är också välkomna och delta. Det innebär att spårarscouter har 26 oktober scoutkväll i kyrkan kl. 18.00-19.15. Oömma kläder!

Studiebesök för upptäckar och äventyrarscouter 26 oktober

Vi har studiebesök på ambulansstationen i Eskilstuna 26/10 kl.18 – 19:15. Ledare finns på plats från 17.45 vid ambulans stationen och man får gärna lämna och hämta på plats. För de scouter som behöver skjuts är avfärd från kyrkan kl. 17.45 och åter 19.30. Ambulansstationen ligger på Sveavägen, samma infart som till blodcentralen o varmvattenbassängen.

Här visar ambulanssjusköterska vilken utrustning som finns i ambulansen och hur ambulansen kan hjälp dig eller din familj vid olycka eller skada. Du har även möjlighet att ställa frågor. Föräldrar är välkomna att stanna kvar och delta på studiebesöket Onsdag den 9 november kl. 18.00-19.15 är det scouter i kyrkan för upptäckare och äventyrare. Oömma kläder!

/ledarna g.m. Frida Sandberg
Kårchef Eskilstuna SMU