Vi ber för en bra uppstart av den nya terminen.

Stort engagemang för Världens Barn

Så har vi avslutat årets kampanj och insamling för Världens Barn. Det har varit intensiva och meningsfulla veckor. Vi har fått ett genomslag för kampanjen som vi inte haft tidigare. Vi har mött så många människor som på olika sätt visat sin generositet.

Årets insamling slutade på 1 486 642 kronor. Till detta ska läggas ytterligare pengar som vi inte hann redovisa. Så nästan 1.5 miljoner kronor. Utslaget per kommuninnevånare blir det 15.35 kr – 1 krona mer än 2010. Aldrig tidigare har vi samlat in så mycket pengar till Världens Barn.  Som församling realterad till biståndsorgansiationen DIAKONIA har vi tillsammans med Elim samlat in och förmedlat nästan 91 000 kronor.

För sjätte året i följd har Eskilstuna utsetts till årets storstadskommun för Världens Barn. Vi är stolta över det, men allra mest tacksamma för det vi kunnat bidra med för att skapa ett drägligare liv för världens barn.

Tack alla ni som varit stått med insamlingsbössor, hjälpt till med serveringen vid Galakonserten och allt annat vi gjort. Tack till Eva och Bertil Disman som samordnat vår del av kampanjen. Ni har alla svarat för en strålande insats. Ett fantastiskt engagemang.