Vi ber för en bra uppstart av den nya terminen.

Några scouters berättelser från världsscoutlägret

I samband med årets World Scout Jamboree skrev våra scouter Kristoffer Hedlund, Tim Winberg och Linda Frid en varsin dagbok från vad de fick uppleva under femton intensiva dagar tillsammans med drygt 40 000 andra scouter från hela världen. Deras berättelser är också redovisning i samband med det stipendium de fick i samband med lägret. Läs deras personliga berättelser.

Kristoffers redovisning från World Scout Jamboree

Lindas redovisning från World Scout Jamboree