Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Kyrksöndag med journalisten och författaren Carolina Johansson

På söndag den 10 april  gästas S:t Eskilskyrkan av Carolina Johansson. Carolina är ekonomijorunalisten som helt plötsligt mötte Gud. Hon berättar om det själv som att Gud ”satte bo” i henne. Berätteslen finns i hennes bok ”Bråkdelen av en sekund”.

Carolina predikar i gudstjänsten kl.11.00. Efter kyrklunch inleder Carolina Johansson ett samtal på temat ”Vad måste man ge upp för att vinna en tro som bär?”.

Gudstjänsten på söndag firar vi tillsammans med Elimkyrkan. Välkommen till en angelägen kyrkdag!

Läs mer om Carolina Johansson här.