Vi ber för höststarten av våra verksamheter.

Kontakta vår pastor

Kyrkornas caféhusvagn på Fristadstorget

Fredagen den 10 juni har vi tillsammans med Agapekyrkan ansvar för Kyrkornas Caféhusvagn på Fristadstorget. Vi börjar kl.22.00 och håller på till ca.03.00. Den här natten sammanfaller med skolavslutning ocvh student. Vi vet att det gör skillnad för stämningsläget på Fristadstorget att vi är där. Caféhusvagnen har efter ett par år kommit att bli en god institution dessa nätter. Vår närvaro uppskattas av många. Vi bjuder på kaffe och bullar och står till förfogande för samtal. Av erfarenhet vet vi att dessa samtal handlar om allt möjligt. Vi är där för att lyssna en stund.

Nu behöver vi vara några stycken från S:t Eskilskyrkan som är med några timmar eller hela natten. Anmäl ert intresse till pastor Claes-Göran Ydrefors.