Vi ber för en bra uppstart av den nya terminen.

Information till spårar-, upptäckar- och äventyrarscout

Scoutföräldrar! Vill du veta mer om S:t Eskilskyrkan och Svenska Missionskyrkans Ungdom (SMU)?

Nästa scoutkväll, den 19 oktober, kan du som förälder få information och ställa frågor om detta medan ditt barn är med på scoutkvällen. Samt dricka en kopp kaffe eller te.
Varför finns S:t Eskilskyrkan? Vad skiljer och förenar den med andra kyrkor? Vad är SMU? Idéerna bakom scouterna i SMU. Välkomna!

Scouthajk 22/10-23/10 för Äventyrarscouter

Den 22/10 kommer vi ha en kort hajk på Skölbytorp för alla äventyrarscouter. Vi träffas på Skölbytorp kl. 11.30 och avslutar på Söndag morgon kl. 09.00.
Under lördagen kommer vi att förbereda för att sova i vindskydd under natten. Vi kommer också hitta på lite olika aktiviteter när det fortfarande är ljust, men också efter att det blivit mörkt.
Avgiften 75 SEK och inkluderar, lunch, middag och frukost. Betalas kontant på plats.

I och med att vi ska sova utomhus i slutet av Oktober så rekommenderas att ha en sovsäck som åtminstone klarar -5 grader. Om man inte har det, tala om det när ni anmäler er. Det finns att låna.
Anmäl er senast den 20/10 till Jonas Rönnebratt eller Lennart Björk.

/Frida Sandberg Kårchef Eskilstuna SMU:s scoutkår