Vi ber för dem som på något sätt drabbats av Covid -19.

Vi ber för en positiv förändring kring det rådande läget.

Vi ber för alla barn och ungdomar som nu går på sommarlov.

Home Hospitality för isländska scouter

Den 7-10 augusti har Eskilstuna SMU varit värdkår för tjugo isländska scouter som har deltagit i World Scout Jamboree. Det har varit dagar fyllda av aktiviteter bl.a. tårttävling, promenad till Skjulsta, resa till Gripsholm och shopping. Dagar som har gett kåren nya kunskaper och härliga möten. Jag vill rikta ett stort tack till de värdfamiljer som tog hand om scouterna och gjorde detta arrangemang möjligt att utföra. Tack riktas även till er som fanns med och hjälpte med punktinsatser. Deras besök blev också en artikel i tidningen Folket.  Läs gärna mer om World Scout Jamboree i Claes-Görans blogg Uppriktigt sagt.
/Frida