Vi ber för Sverige och regeringssituationen. Vi ber om vishet för att vidareutveckla tonårsarbetet.

Kontakta vår pastor

Eskilstuna Soul Children

RSS Eskilstuna Soul Children

RSS Grys blogg

Alla länkar

Svenska Missionskyrkan

Gudstjänst med pastors- och diakonutbildningen i centrum

På söndag är det Svenska Missionskyrkans bön- och offerdag för utbildningen av pastorer och diakoner. Detta är en viktig dag. Pastorer och diakoner är en viktig resurs i kyrka och församling. Hur vi ger blivande pastorer och diakoner de bästa förutsättningarna för att fungera i sin uppgift är bl.a. en utbildningsfråga. Pastorer i Svenska Missionskyrkan utbildas vid Teologiska högskolan i Stockholm (THS). Diakoner får sin utbildning i Lidingö Folkhögskola.

söndag, den 13 mars, medverkar Elina Skarin, pastorsstudent vid THS. Elina predikar och berättar om livet som blivande pastor. Vi får möjlighet att vara med och ge vår gåva till Missionskyrkans utbildning av pastorer och diakoner.

I gudstjänsten på söndag medverkar Samuel Lindholm med solosång.