Vi ber för dem som på något sätt drabbats av Covid -19.

Vi ber för en positiv förändring kring det rådande läget.

Vi ber för alla barn och ungdomar som nu går på sommarlov.

Extra Scoutnytt: Scoutforum för dig som är äventyrar- och utmanarscout samt ledare

Helgen den 24-25 september 2011 är det Scoutforum i Katrineholm. Kostnad; 250 kronor + resekostnad med tåg tillkommer + mat. Boende sker i tält, eller golvförläggning. Ta med egen mat och stormkök. Lördag middag blir en gemensam festmåltid som ingår i avgiften. Dessutom har Scoutforums Café har öppet hela helgen!

Scoutforum är ett scoutläger över en härlig hösthelg som erbjuder möten, kurser, workshops och ett roligt spontanprogram. år binds Scoutforum ihop av temat ”En världsomsegling under havet”. Scoutforum är ett årligen återkommande scoutläger över en härlig hösthelg som erbjuder möten, kurser, workshops och ett roligt spontanprogram. Ett scoutläger över en helg fylld med möten, workshops och jamboreeåterträff!Alla scouter, äventyrare och äldre, från Sveriges fem scoutförbund är välkomna till Scoutforum. Anmälan till Frida Sandberg senast 30 augusti och uppge ev. specialkost. Jag kan inte i skrivandes stund säga vilken summa det landar på men max 400kr.
Är du nyfiken och vill veta mera gå in på Scoutforum