Vi ber för höststarten av våra verksamheter.

Kontakta vår pastor

Extra Scoutnytt Maj 2011 för Äventyrar- och Utmanarscouter

Söndag den 12 Juni får du chansen att utmana dig mot dina egna styrkor och patrullens samarbetsförmåga sätts på prov. 12 juni åker äventyrar /utmanarscouter till Bodaborg i Karlsskoga. Vi samlas i kyrkan kl. 08.30 för avfärd senast 09.00. Vi kommer vid lunchtid vara nere i Karlsskoga. Se till ha med fika och lunchmatsäck samt något att dricka. På eftermiddagen är vi på Bodaborg och avslutar med äta middag tillsammans innan vi rullar mot Eskilstuna. Vi är åter i Eskilstuna vid kl. 20.00.
Kostnad: 250kr/scout och då ingår, entréavgiften till Bodaborg, middag, resekostnad.
Klädsel; gymnastik skor och ledig klädsel. Det finns omklädningsrum och duschar.
Anmälan; anmälan senast 1 juni till Frida Sandberg mob. 070-446 80 97 eller wildscout@live.se
vill du veta mera om Bodaborg se www.bodaborg.se

Frida Sandberg kårchef/scoutledare