Main menu:

Månadens förbönsämne

Vi ber för förberedelserna och genomförandet av ”Ung-Gudstjänst”.

Prenumerera på notiser

Email:

Sök på sidan

Kontakta våra anställda.

Du kan nå pastor Josef Nsumbu på tel 070-313 06 01 eller e-post josef@eskilskyrkan.se
Musiker Stefan Silversten på tel 0732-511 412 eller e-post stefan@eskilskyrkan.se
Ungdomsdiakon AnnaMaria Rose på tel 073-444 53 39 eller e-post annamaria@eskilskyrkan.se

Gilla oss på Facebook

Andra kyrkor i Eskilstuna

Equmeniakyrkan

Övriga länkar

Notisarkiv

Månadsarkiv

Ett stort tack för din insats under våren i scoutkåren

Nu börjar vårterminen närma sig slutet för scouts olika grupper. Vi blickar tillbaka på en vår där vi haft scouter i alla scoutgrupper och är en kår som växer. Scoutkvällarna har varit fyllda med innehåll; lägerhygien, vilse i skogen, matlagning, hantverk, yxa, såg, eldning m.m.  Vi har även haft en kårhajk ute på Skölbytorp med fint väder. Äventyrar/utmanarscouterna har haft endagshajk med femkamp och vandring på Sörmlandsleden. Spårarscout och upptäckarscout avslutar vårterminen onsdag den 25 maj på Skölbytorp med ett klassiskt lägerbål. Föräldrar och syskon är hjärtligt välkomna.
Scoutkåren blickar fram emot kommande aktiviteter:

  • PAX-lägret den 18-22 juni
  • Världsscoutjamboreen den 26 juli – 7 augusti utanför Kristianstad, 7 – 10 augusti Home Hospitality när vi får besök av 20 st isländska pojkscouter och ledare. Där har du möjlighet att vara värdfamilj och ta emot två av dessa scouter. Om du är intresserad kontakta Frida Sandberg,  scout@eskilskyrkan.se eller mobil 070-446 80 97 senast 17 juni.
  • Wild scouts in the Zoo den 10 september. Scoutspårning i Parken Zoo i Eskilstuna.

Jag vill rikta ett tack till er föräldrar som gett oss förtroendet att ta hand om era barn. Jag vill även tacka ledare och hjälpledare som gett scoutkvällarna  ett innehåll. Kåren har olika personer som gjort punktinsatser som är viktiga för att få verksamheten att fungera. Tack och sist men inte minst önskar kåren er en trevlig sommar!

Frida Sandberg kårchef/scoutledare

Skriv en kommentar