Vi ber för en bra avslutning på terminen.
Vi ber för dem som kämpar med psykisk ohälsa.

Tid för årsmöten

IMG_7659_svDet kommande veckoslutet har såväl SMU som församlingen sina årsmöten. SMU möts på fredag kväll kl.19.00. Traditionsenligt bjuds på semlor mellan det att verksamhetsberättelse, bokslut, budget och mål för 2010 avhandlas. Handlingar till SMU:s årsmöte finns att få i S:t Eskilskyrkan. Församlingens årsmöte hålls på söndag den 7 februari. Vi möts till en kort gudstjänst kl.11.00 då bl.a. söndagsskolan är med. Förhandlingarna tar vid efter sopplunchen.

Parallellt med årsmötet inbjuder vi alla barn till ett barnkalas. Vi hoppas på det här sättet att alla barnfamiljer ska kunna vara med på årsmötet.

När vi möts till årsmöte så är det för att sammanfatta det gamla året, men famför allt att ta beslut för 2010. Vi har en budget att ta ställning till liksom ett förslag till mål och inriktning för 2010. Det är viktigt att så många röster som möjligt blir hörda i årsmötets samtal.

Liksom för SMU gäller att handlingar till församlingens årsmöte finns att hämta i S:t Eskilskyrkan.