Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Bilder från musikalen Grinden

I samband med gudstjänsten söndagen den 25 april framförde barnkören Colla kottar musikalen Grinden tillsammans med Judith Eilebro som spelade den vuxne. Grinden är en musikal som har gjorts några gånger genom åren av barnkören i S:t Eskilskyrkan, senast 2004 och den är skriven av trubaduren och prästen Börge Ring. Den handlar om vänskap och om vårt behov av varandra. Om glädjen att vara tillsammans, men också svårigheterna. Som att kunna öppna en grind.

Bilder från Grinden: