Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Orgelkonsert på renoverad orgel

IMG_4428_Eskilskyrkan_orgel2Vi har nu renoverat färdigt vår Grönlundorgel och precis som vi utlovat blir det en återinvigning av orgeln.På söndag 18 april klockan 18.00 blir det orgelkonsert med Sven Ivarsson, organist i Forskyrka, Eskilstuna församling.  Sven kommer spela verk av b la J.S Bach, D. Buxtehude, E. Koch med mera. Varmt välkomna att lyssna till en välljudande orgel!