Vi ber för vår nya konfirmandgrupp.

Manifestationer för kristna irakier

kristna i IrakKyrkor och församlingar i Eskilstuna anser att avvisningen av kristna irakier under rådande omständigheter inte är förenligt med Genévekonventionen och en human flyktingpolitik. Detta är ändå vad som nu sker. Kristna i Irak är på väg att helt utplånas. Männiksor är på flykt. Många av dessa finns i Eskilstuna.

Måndag 22 februari och tisdag 23 februari kl.17.00 samlas vi i Fors kyrka till en tyst manifestation och bön. På onsdag 24 februari kl.17.00 möts vi i Fors församlingshem till ett samtal med politiker och företrädare för Migrationsverket.

Se till att komma med så att vi blir många som markerar vår solidaritet med de kristna irakier som är på flykt. Kom med och sätt tryck i samtalet med Migrationsverket!