Vi ber för en bra avslutning på terminen.
Vi ber för dem som kämpar med psykisk ohälsa.

Bön dygnet runt i en hel vecka

Ljuständning-2_korr700På söndag kväll – den 14 februari kl.18.00 – inleds den ekumeniska bönesatsningen ”24/7” i Eskilstuna. Detta innebär att någon eller några kommer att finnas i Fristadskyrkans kyrkorum för att be under dygnets alla timmar i en hel vecka. Fristadskyrkans kyrkorum kommer att iordningsställas så att det såväl inbjuder till som stimulerar till bön. Här finns möjlighet att tända ljus, använda Frälsarkransens pärlor som en utgångspunkt för bön. Här kommer att finnas möjlighet att skriva eller måla böner. Här finns bönböcker att ta hjälp av. Eller varför inte sitta i stillhet bredvid den porlande källan och be med några av Psaltarens alla böner.

Det finns en orerhörd erfarenhet att göra i att avsätta tid för bön. Att dessutom får göra det i en miljö som särskilt förberetts för att utgöra ett rum för bön och stillhet.

S:t Eskilskyrkan har ansvar för det dygn som börjar på tisdagen den 16 februari kl.19.00 och avslutas på onsdagen den 17 februari kl.19.00. Under detta dygn har vi ansvar för att någon eller några finns på plats. hör av dig till församlingens pastor Claes-Göran Ydrefors och boka in dig. Ring 073-32 43 430.

Varje dag kl.7.00, 12.00 och 19.00 inbjuder vi till gemensamma bönetillfällen. Böneveckan inleds den 14 februari med en ekumeniska gudstjänst kl.18.00. Veckan avslutas med en gudstjänst söndagen den 21 februari kl.18.00