Vi ber för höststarten av våra verksamheter.

Kontakta vår pastor

Välbesökt trädgårdsloppis

img_9332För femte året i följd bjöd S:t Eskilskyrkan in till trädgårdsloppis i kyrkans trädgård. I år var det rekordmånga som passade på att fylla på med nya plantor och trädgårdsutrustning inför den kommande trädgårdssäsongen.

Det blev trångt runt borden i dubbel mening, först när man skulle köpa plantor och senare fika runt borden längre ner i trädgården. Serveringen bjöd på alltifrån årets första jordgubbstårta och färsk smoothie till scouternas nygrillade korvar. En spontan manskör bjöd också i vanlig ordning på några sånger i vårsolens glans. Vädret var bästa tänkbara och försäljningen gav ungeför 14 000 kronor till församlingens verksamhet. Även det var ett rekord. På bilden syns Arne Sörliden, en av eldsjälarna bakom trädgårdsloppis, i samspråk med några besökare. Fler bilder nedan (klicka på dem för större bild).

Artikel i Eskilstuna-Kuriren>>>

Artikel i Folket>>>