Vi ber för alla ensamkommande flyktingar.

Kontakta vår pastor

”Uppriktigt sagt” – pastorn bloggar

Sedan i juni finns min blogg ”Uppriktigt sagt” på nätet. Min ambition är att skriva och kommentera det jag uppfattar som angelägna frågor. Det kommer bl.a. att handla om tro och liv, religion och samhälle, internationellt med betoning på Israel/Palestina. Det jag skriver sker utifrån mitt personliga sammanhang och engagemang.

Att blogga är nå´t annat än att predika. Bloggandet sker med ett större mått av frihet i skrivandet och ett större focus på det som sker i nuet. Det kan kanske upplevas pretentiöst att på det här sättet torgföra mina synpunkter och tro att någon ska vara intresserad att läsa detta. Jag tänker att det ändå kan ha ett värde att synpunkter får komma i dagen som bl.a. är att relatera till kristen tro och det som händer i mötet mellan tro och samhälle.  Många röster finns på nätet och jag vill göra ett försök att bli läst och lyssnad till också där.

Du när min blogg på www.ydre1952.wordpress.com. Tycker du att det jag skriver är angeläget, så tipsa andra om att bloggen finns. Har du synpunkter på det jag skriver, kan du kommentera detta direkt på bloggen. Du kan naturligtvis ta en direkt kontakt med mig.

Claes-Göran Ydrefors