Vi ber för alla ensamkommande flyktingar.

Kontakta vår pastor

Tassenatta 2009

Tasse__2009_800Helgen den 2-3 oktober var det dags för årets scouutäventyr Tassenatta och i år var det Malmköping SMU och Eskilstuna SMU som stod för arrangemanget. Vi var sex stycken scoutkårer ifrån Sörmland som deltog med totalt 103 scouter och ledare. Från Eskilstuna deltog tre patruller och 18 scouter och ledare.

Scouterna gick runt Yxtaholm och skogarna runt Ansgarsgården utanför Flen.  Scouterna fick träna samarbete och utmanades i; sopsortering, jeriko-inspirerad bibelkontroll, cykelolycka, pusselbygge, avståndsbedömning m.m.

Under spårningen serverades sedvanliga korven på matkontrollen. Eskilstunas patruller kämpade väl och förstapriset för Spårar/upptäckarscouter vanns av patrullen Ekorren från Eskilstuna.

För äventyrarscouterna hade vi glädjen att introducerades ett nytt vandringspris gjort av Arne Sörliden Eskilstuna Missionsförsamling (se nedan).

Frida Sandberg

Tassepris