Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Predikan på nätet: Se upp!

Bland det första som den danske författaren HC Andersen lät publicera var sagan om ”Kejsarens nya kläder”. Jag tänker att det HC Andersen var ute efter i sin berättelse, det är också det som Jesus vill få oss att förstå med hjälp av den här söndagens evangelietext: att se klart, att våga stanna kvar med blicken för att se det som händer i det som till synes händer och att inte låta sig förledas av det som till det yttre än må se hur elegant och förtroendeingivande ut.

Sidor: 1 2