Vi ber för Sveriges framtid.
Vi ber för en vit jul.

Missionsföreståndarbesök i S:t Eskilskyrkan

Goran_ZettergrenOnsdag den 7 oktober kl.18.30 möts vi till ett samtal med Svemska Missionskyrkans missionsföreståndare GÖRAN ZETTERGREN. Temat är ”Blir det bättre när tre bli en” och knyter an till de beslut som tre samfund fattat om att bilda en ny kyrka. De tre samfunden är Svenska Baptistsamfundet, Metodistkyrkan i Sverige och Svenska Missionskyrkan. Tanken är att denna nya kyrka ska kunna vara igång till januari 2012. Många frågor finns att lösa.

Göran Zettergren har en central och viktig position i processen mot att finna former för denna nya kyrka. Tillsamans med Göran får vi samtala om det som är viktigt för oss när det gäller att ge karaktär åt denna nya kyrka.

Välkommen med till ett viktigt samtal!