Kårhajk Galax avslutades med friluftsgudstjänst

karhajken-16-17-maj-121Den 16-17 maj var det dags för årets kårhajk för scouterna. Scouter och tonårsscouter kom till Skölbytorp lördag förmiddag och byggde vindskydd. Efter lunch startade hajken för miniscouterna. Miniscouterna gick en spårning med kontroller och frågor runt temat Galax. Vi var totalt trettioen miniscouter, scouter, tonårsscouter och ledare.

Lördagskvällen avslutades med lägerbål tillsammans och en av de största lägerbålselden som många av oss skådat. Miniscouterna sov i tält och scout/tonårsscout i vindskydd.

Kårhajken avslutades med en friluftsgudstjänst kl. 11.00 som var väl besökt. Kyrkkaffe till barnen var det korv med bröd och övriga kyrkobesökare hade med sig picknick korg. Söndagsskolan deltog också.

Se bilder från hajken och gudstjänsten.
Foto: Frida Sandberg och Björn “Nalle” Björk

E-postadressen publiceras inte.