Vi ber för vår nya konfirmandgrupp.

Jerusalem nästa…

IMG_4866Torsdagen den 1 oktober kl.18.30 möts vi till en intressant kväll om Israel och Palestina. Vi får en presentation av en uppmärksammad bok – ”I Jesu fotspår”. Vi får del av information om nuläget i regionen. Vad händer i allt det läser och hör om? Vi kommer även att informera om möjligheten att delta i en studieresa till regionen.

Samlingen sker tillsammans med BILDA Svealand. Medverkan av BILDA-konsulenterna Jonas Hult och Tina Bergenbrink.

Studieförbundet har lång erfarenhet av resor till Israel/Palestina. I Jerusalem finns BILDA:s studiecenter Swedish Christian Study Centre – SCSC. Via SCSC har BILDA en nära och förtroendefull realtion till såväl kyrkor som judiska och palestinska organisationer på plats.