Vi ber för vår nya konfirmandgrupp.

Jerusalem nästa…på torsdag

IMG_4849Välkommen till idé- och inspirationskväll på torsdag 1 oktober kl.18.30! I mer än 2000 år har Israel och Palestina, av självklara skäl, spelat en central roll i judendom och kristendom. Det är fortsatt så att den här delen av världen är viktig för oss.

På torsdag kväll har vi chansen att bli uppdaterade om läget i området. Vi får en presentation av en nyutkommen och uppmärksammad bok ”I Jesu fotspår”. Vi kommer också att informera om en kommande resa till Jerusalem, Nasaret, Betlehem och andra platser i Israel och Palestina.

I samlingen medverkar Jonas Hult och Tina Bergenbrink från BILDA/Svealand. Välkommen med till en angelägen kväll!