Vi ber för Sveriges framtid.
Vi ber för en vit jul.

Hemgrupp med bön och samtal

IMG_3910onsdag den 16 september kl.19.30 är det samling i S:t Eskilskyrkan med information om den hemgrupp vi kommer att starta. Hemgruppen är en möjlighet för dig som vill möta andra i en liten grupp för samtal och bön. En möjlighet att få dela det som är viktigt i livet med några andra. Se hemgruppen som ett viktigt komplement till allt det övriga i kyrkan, där vi möts i ofta större grupper. Hemgruppen ger dig en bra möjlighet att få samtala och reflektera över det du hör om i kyrka och församling. En möjlighet att få samtala om det du möter i livet. Ansvarig för hemgruppen är Per Lindén. Du möter Per i S:t Eskilskyrkan på onsdag.