Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Gudstjänst och höstupptakt

På söndag – 23 augusti kl.11.00 – möts vi till gudstjänst och höstupptakt. Nu är sommaren över…åtmindstone vad gäller verksamheten i S:t Eskilskyrkan.  Nu är kyrkan nystädad. Ledargrupperna jobbar på för att förbereda för de olika gruppernas höststart. De som visat intresse för att vara med i den nya konfirmandgruppen har redan mötts. När vi ser samman allt detta, ser vi att behoven är stora och att vi har behov av flera nya ledare.

Gudstjänsten på söndag hoppas vi blir den samling och kraftsamling vi behöver. Temat på söndag. och det som bl.a. kommer att prägla predikan, handlar om trons plats i våra liv. Hur tänker vi om tron när vi tänker i termer av livspussel? Har tron på Gud något att tillföra när det pusslet ska läggas?

I gudstjänsten sjunger Corazon. Efter gudstjänsten äter vi lunch och får en möjlighet att både informera och resonera om höstens arbete. Vi har så mycket spännande och angeläget framför oss. Om detta vill vi berätta! Vi återkommer till detta också på hemsidan!