Vi ber för höststarten av våra verksamheter.

Kontakta vår pastor

Gudstjänst med Fredax – ”En chans till”

img_9294_fredaxgudstjanstTonårsgruppen Fredax ansvarde för söndagens gudstjänst. På nattvardsbordet låg avlagda ansiktsmasker. Vid ljusbäraren invid nattvardsbordet – med sitt tända Kristusljus – låg också flera masker i gips. Tilltalet var att Jesus Kristus hjälper oss vara de Gud har skapat oss till. Mötet med Jesus Kristus hjälper oss att lägga ifrån oss alla vår masker.
 I den stationsvandring som ingick som en del av gudstjänsten gavs tillfälle att få tvätta sitt ansikte. Anknytningen var berättelsen om den blinde man som Jesus hjälpten så att han fick sin syn tillbaka. När Jesus lagt lera på hans ögon uppmanades han att gå och tvätta sig för att få sin syn tillbaka. Mannen fick en chans till och tog den.
Lapparna med böner och förbönsämnen lades i en stor hand – Guds hand. Vi la våra liv i Guds hand.

En chans till – det är trons tilltal till alla. Detta kommer bl.a. till uttrryck i förlåtelsen. Förlåten och fri – det är trons erbjudande.

Nedan finns en serie bilder från gudstjänsten (klicka på dem för att se dem i större format).