Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Dialog S:t Eskil – om livets början och livets slut

edner_671129cPå lördag den 7 november kl.16.00 – 18.00 inbjuder vi till ett nytt tillfälle i serien Dialog S:t Eskil. Den här gången är temat ”Livets början och livets slut – om bl.a. vård i livets slutskede ur en barnläkares perspektiv”.  I samlingen medverkar Ann Edner, över-läkare på neonatalavdelningen på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna.

Samtalet sker bl.a. mot bakgrund av den händelse på Astrid Lindgrens barnsjukhus då en läkare hämtades av polis och anklagades för att ha medverkat till att ett nyfött barn dog. Utredningen pågår och oklarhet råder om det hela kommer att leda till en rättegång.

Frågorna som aktualiseras i samtalet den 7 november är högst angelägna.

Entré: 50:- inkl. fika.