Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Dags för scoutläger

Bild-2_800.jpgDen 9-14 augusti är det dags för årets scoutläger för våra scouter. Vi är nio stycken scouter/tonårsscouter och ledare som åker från SMU:s scoutkår. Platsen för årets läger är även i år Getsjötorp 15 km utanför Norrköping.

Temat är medeltiden och lägernamnet Salve. Salve är en hälsningsfras. Om ni har vägarna förbi under denna period är ni välkomna att hälsa på oss på lägret. Mer information på Salve -09.

Vägbeskrivning från Norrköping:
Kör väg 51 mot Finspång.
Strax före Svärtinge sväng av mot Kvillinge, Svärtinge
Sväng höger mot Kvillinge fortsätt 160 m
Kör vänster in på Ristvägen fortsätt 9,0 km (”följ vägen”)
Ni är framme vid Getsjötorp.