Vi ber för alla ensamkommande flyktingar.

Kontakta vår pastor

Dags för årets trädgårdsloppis

bild-009_tradgardsloppis_800Nu på lördag den 25 april kl.10.00 är det dags för S:t Eskilskyrkans populära trädgårdsloppis. Nu firar vi jubileum – för femte året i följd inbjuder vi till trädgårdsloppis i S:t Eskilskyrkans trädgård!

Vi planerar för välfyllda bord med växter och andra trädgårdsalster. Vår trädgårdsloppis har blivit en guldgruva för alla som vill förnya blomrabatter och trädgårdsland.

Vi planerar också att sälja begagnade trädgårdsredskap. Titta igenom dina förråd och se vad du kan skänka! Liksom tidigare år säljer vi hembakat bröd. Varje
år är det stor efterfrågan på just det hembakade brödet. Lämna det du vill skänka – begagnade saker, bröd, plantor och annat – på fredagen den 24 april kl.18.00-19.00.

Kl.10.45 medverkar manskören med några av vårens sånger. Under loppisen serveras kaffe och grillad korv.

Välkommen med!

På bilden syns de två glada odlarna Bertil Disman och Bror-Erik Gillerstrand vid förra årets trädgårdsloppis.