Vi ber för Sveriges framtid.
Vi ber för en vit jul.

Corazon firade 10 år – se bilder

IMG_0059_800Corazon bjöd på stor fest med både körglädje och tårtkalas när man firade 10-årsjubileum. Vi bjöds på ett knippe sånger ur Corazons repertoar där körmedlem-marna själva hade fått välja sina sina favoriter. Det var sånger från alla de mässor och konserter man har framfört sedan 1999, konferencier var Claes-Göran Ydrefors. Under de tio åren har kören i tur och ordning letts av församlingsmusikerna Inga-Lill Sjönneby, Ing-Marie Janzon och Maria Fahlén Eriksson. Corazon bildades efter många års körliv i projektform men efter skivinspelningen 1998 tyckte man att det var dags för en permanent kör och namnet tog man efter en av sångerna i en latinamerikansk mässa man sjungit. Corazon är det spanska ordet för hjärta och hjärtat har varit med sedan dess.

Efter konserten bjöds alla på stort tårtkalas med en utställning där Gunnar och Birgitta Holmberg gjort ett collage av allt kören bjudit på under de första 10 åren. Nu siktar man framåt under ledning av församlingsmusiker Maria Fahlén Eriksson.