Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Församlingen och GDPR

Bordssamtal blev gudstjänst

IMG_0222Gudstjänst och kyrkkaffe på en och samma gång. Så är det någon gång per termin i S:t Eskilskyrkan. Den här gången i anslutning till Kyrkornas Globala Vecka. Samtalet kom bl.a. att handla om hur våra val påverkar livssituatuionen för människor i andra delar av världen. Att det har betydelse vad jag väljer när jag handlar mat eller kläder. Se bilder.

Några bilder från samtalen runt borden: