Vi ber för Sveriges framtid.
Vi ber för en vit jul.

Nöjda scouter efter årets scoutläger

salve-2009-033_800Den 9-14 augusti var vi sju scouter/ tonårsscouter och två ledare som deltog på scoutlägret Salve- 09 på Getsjötorp norr om Finspång. Vi var för andra året tillsammans med kårerna i Östergötland; Linköping och Norrköping med omnejd. Under lägret fick scouterna prova på smide, tennjutning samt att tillverka en kastmaskin. Scouterna fick med sig ett lägermärke i tenn och en krok från smidet.

Sist men inte minst hade lägret en uppskattad spårning som var en kvälls- och nattspråning som tog ungefär 3-4 timmar att genomföra. På kontrollerna fick patrullen träna samarbete för att klara uppgifterna; morse, a-bock, förflytta vatten med hjälp av papper, bibelkontroll m.m.

Efter fen dagars läger med allt från solsken, regn och hagel blickar vi fram mot ännu en ny scouttermin ht 2009. Välkomna nya som gamla scouter.