Vi ber för alla ensamkommande flyktingar.

Kontakta vår pastor

Vi vill bli fler!

Nu är vi inne i en intensiv period för att rekrytera främst fler barn och ungdomar till vårt SMU-arbete. Vi vill bli fler.

Torsdagen den 11 september var vi ett gäng som slog upp ett scoutkök på Björktorpsskolans skolgård. Vi berättade om våra barn- och ungdomsgrupper och bjöd på Hotam Totam – en rostad blasndning av havregryn och socker. Det var bitvis trångt runt spis och bord. Varje elev kommer att få en handaffisch med information om våra grupper.

Lördagen den 13 september deltar vi i frikyrkoförsamlingarnas gemenssamma familjedag på Fristadstorget. Då är också scouterna på plats. Söndagskolan sjunger och samlar in pengar till Världens barn. Barnkören Coola kottar sjunger. Ett gång tonåringar är med och sjunger och spelar. Då hoppas vi också skapa entusiam runt vårt arbete och hoppas på att några kommer med i våra SMU-grupper.

Under kommande vecka publicerar vi en annons i Eskilstuna-Kuriren med information om våra SMU-grupper. Vi vill synas och vara ett alternativ när barn, ungdomar och deras föräldrar söker meningsfull fritidsverksamhet.

Mer information om SMU:s olika grupper finns på här. Kontakta gärna någon av församlingens anställda för att få veta mera.

Det var stort intresse och många var nyfikna på Björktorpsskolans skolgård