Main menu:

Månadens förbönsämne

Vi ber för Sveriges framtid.
Vi ber för den nya terminen.

Prenumerera på notiser

Email:

Sök på sidan

Kontakta våra anställda.

Du kan nå pastor Josef Nsumbu på tel 070-313 06 01 eller e-post josef@eskilskyrkan.se
Musiker Stefan Silversten på tel 0732-511 412 eller e-post stefan@eskilskyrkan.se
Ungdomsdiakon AnnaMaria Rose på tel 073-444 53 39 eller e-post annamaria@eskilskyrkan.se

Gilla oss på Facebook

Andra kyrkor i Eskilstuna

Equmeniakyrkan

Övriga länkar

Notisarkiv

Månadsarkiv

Vi vill bli fler!

Nu är vi inne i en intensiv period för att rekrytera främst fler barn och ungdomar till vårt SMU-arbete. Vi vill bli fler.

Torsdagen den 11 september var vi ett gäng som slog upp ett scoutkök på Björktorpsskolans skolgård. Vi berättade om våra barn- och ungdomsgrupper och bjöd på Hotam Totam – en rostad blasndning av havregryn och socker. Det var bitvis trångt runt spis och bord. Varje elev kommer att få en handaffisch med information om våra grupper.

Lördagen den 13 september deltar vi i frikyrkoförsamlingarnas gemenssamma familjedag på Fristadstorget. Då är också scouterna på plats. Söndagskolan sjunger och samlar in pengar till Världens barn. Barnkören Coola kottar sjunger. Ett gång tonåringar är med och sjunger och spelar. Då hoppas vi också skapa entusiam runt vårt arbete och hoppas på att några kommer med i våra SMU-grupper.

Under kommande vecka publicerar vi en annons i Eskilstuna-Kuriren med information om våra SMU-grupper. Vi vill synas och vara ett alternativ när barn, ungdomar och deras föräldrar söker meningsfull fritidsverksamhet. 

Mer information om SMU:s olika grupper finns på här. Kontakta gärna någon av församlingens anställda för att få veta mera.

Det var stort intresse och många var nyfikna på Björktorpsskolans skolgård