Main menu:

Månadens förbönsämne

Vi ber för Bibeläventyret.
Vi ber för rosabandet kampanjen som samlar in pengar till förmån för bl.a. cancerforskningen.

Prenumerera på notiser

Email:

Sök på sidan

Kontakta våra anställda.

Du kan nå pastor Josef Nsumbu på tel 070-313 06 01 eller e-post josef@eskilskyrkan.se
Musiker Stefan Silversten på tel 0732-511 412 eller e-post stefan@eskilskyrkan.se
Ungdomsdiakon AnnaMaria Rose på tel 073-444 53 39 eller e-post annamaria@eskilskyrkan.se

Gilla oss på Facebook

Församlingen och GDPR

Andra kyrkor i Eskilstuna

Equmeniakyrkan

Övriga länkar

Notisarkiv

Månadsarkiv

Scoutnytt November 2008

Nu börjar höstlovet närma sig sitt slut och ni får scoutnytt för november. Under Allhelgona helgen har ni kanske tänt ljus och lagt en krans. Måndag 3 november börjar scouterna igen efter ledighet. Båda patrullerna som deltog på Tassenatta gjorde det bra och kämpade väl. Även om ena patrullen startade i mitten av startfältet och kom med marginal sist i mål. Ingen förstår än idag hur vi lyckades med denna bedrift.

Novembers scoutprogram
3/11 och 10/11 är det mörkerspårning på scoutprogrammet. Plats Skölbytorp.  Ni behöver ha med er ficklampor och en synlig reflex  på kläderna samt kåsa. Regnkläder v.b. och tänk på att terrängen i Skölbytorp kan vara blöt. Sedan från den 17 november är vi resterande scoutkvällar i kyrkan. 

Julstugan
Lördag den 29 kl. 11.00-17.00 är det julstuga i S:t Eskilskyrkan. Det kommer att serveras gröt, försäljning, lotterier m.m. En julstuga för hela familjen. Välkomna.  Scouterna får hjälpa till vid pepparkakslotteriet och meddela gärna detta till ledare gången innan.

Scoutprograms utveckling
På riksnivå pågår arbetet att ta fram ett nytt scoutprogram gemensamt för Sveriges 5 scoutförbund började 2006. Hittills har man kartlagt ungas behov, arbetat med områden personlig utveckling och utvecklingsmål, utrett åldersindelningen och namn för de olika grupperna. Det är tänkt att vara klart innan året är slut. För att följa hur tankarna går se www.equmenia.se

Från och med 1 Adventshelgen händer mycket i kyrkan. Gå gärna in på kyrkans hemsida www.eskilskyrkan.se för närmare information. Vi försöker att ha scoutsidorna uppdaterade och ändringar läggs in scout, tonårsscout och seniorscout.

Om man vill ha notiser till sin e-post vad som händer kyrkan kan detta beställas via hemsidan här:
http://eskilskyrkan.se/?page_id=48.