Vi ber för en bra avslutning på terminen.
Vi ber för dem som kämpar med psykisk ohälsa.

Ny ungdomsledare till S:t Eskilskyrkan

Nu är det klart att Lina Lidskog från Tibro blir ny ungdomsledare/ettåring i S:t Eskilskyrkan. Lina är 20 år och har under hösten 2007 varit au pair i USA och under våren 2008 vikarierat som högstadielärare.
Lina är en av fyra ettåringar i SMU:s ungdomsledarprogram.

I S:t Eskilskyrkan kommer Lina att ägna en stor del av sin tid åt SMU:s tonårsarbete. Två dagar i veckan kommer Lina att vara på Björktorpsskolan som kamratstödjare.

Anställningen börjar den 16 augusti. Lina hälsas välkommen i samband med församlingens och SMU:s höstupptakt den 31 augusti.