Vi ber för en hållbar värld.

Kontakta vår pastor

Adventshelg i S:t Eskilskyrkan

Första adventshelgen är en av årets intensivaste helger i S:t Eskilskyrkan. Lördagen är vikt för JULSTUGAN. Dörrarna öppnas kl.11.00. Då är borden välfyllda med hantverk, hembakt bröd, böcker mm. S:t Eskilskyrkans julstuga är närmast berömd för kvalitet i såväl det som säljs som vinsterna i de olika lotterierna. Under dagen serveras grötlunch. Redan från kl.11.00 serveras kaffe.

Kl.13.00 erbjuder vi en samling i kyrkan med sång i advent. Kl.15.00 bjuder barnkören Coola kottar på ett ljuståg.

På söndag möts vi till GUDSTJÄNST för att bl.a. tända det första ljuset i adventsljusstaken. Församlingens kör Corazon sjunger. Pastor Claes-Göran Ydrefors predikar. Framför allt får vi mötas för att sjunga med i några av adventstidens psalmer och sånger. Efter gudstjänsten inbjuds vi till festligt dukade kaffebord.